Træfældning

Almindelig træfældning kræver at træet kan ligges ned i fuld længde. Du kan vælge at lade mig stå for oprydning og fjernelse af grene, eller du kan gøre det selv. Ligeledes tilbyder jeg opskæring til brænde eller til trægenbrug.

 

Prisen afhænger naturligvis af opgaven og træets tilstand, samt om du ønsker, jeg forestår oprydningen.

Problem træer

Nogle træer kan ikke bare lægges ned, det kan være deres tyngdepunkt, deres placering eller andre omstændigheder der umuliggøre en almindelig træfældning. I sådanne tilfælde kan man enten skære ned i sektioner, eller bruge indtræk til at styre træets nedfaldsretning. 

 

Jeg tilbyder også fældning via klatring, herved saves træet eller grene ned oppe i træet. Effekter nedfires kontrolleret, hvilket gør det muligt at fælde træer, som ellers ikke kan fældes normalt eller via indtræk.

 

Disse træer kræver særlige tekniker og det tager typisk længere tid at udføre fældningen. Prisen afhænger af træet.

Hængere

Fældning i tæt bevoksning, kan til tider resultere i et træ hænger fast i andre træer, det kan også ske som resultatet af en uplanlagt træfældning, der kan skabe store problemer og risiko for person og materiel skade.

 

Disse træer nedtages med specielle saveteknikker eller træktaljer, hvorfor prisen typisk vil være sat ud fra en estimeret risiko og tidsforbrug. 

Beskæring & Træpleje

Træer gennemgår 4 livs stadier, ungdommen, modenhed, alderdom og dødsfasen. I disse stadier er træets behov for pleje forskelligt. Afhængigt af træets funktion, kan træplejen variere fra udtyndning i døde eller dødende grene til formning af træet via beskæring over flere år. 

 

Det er dit træ og dine ønsker, der afgøre, hvordan jeg kan hjælpe, og jeg tilbyder flereårige plejeplaner af træer og buske.

Friskæring & Oprydning

Træer der er væltet, knækkede eller fastklemte efter storm eller sne kan oplade enorme spændinger og friskæring af sådanne træer uden de rigtige forudsætninger, kan ikke anbefales

 

 

Jeg tilbyder friskæring og oprydning efter stormskader, også i weekenden ved akutte tilfælde.

Plantning

Træer og buske skal have en god start. Jeg tilbyder hjælp til plantning og laver gerne et godt tilbud på pleje plan, hvor fokus er på at træer og buske kommer godt fra start, og sikre den rette beskæring iforhold til den plads de har at vokse på.

Natur-tid | Håndværkervej 6 | 6920 Videbæk | Tlf: 25480062 | CVR: 33751338
Facebook | Google